Spirit Massage

Life Coaching- Hooggevoeligheid- Relaxatie - Massage-Healing

Chakramassage met edelstenen:

 

Unieke ervaring met essentiële oliën, edelstenen, kleur, klank en licht!

Het is een reis doorheen de 7 chakra’s waarbij al je zintuigen worden aangesproken door gebruik te maken van geur, edelstenen, massage olie, klanken en lichtkleur.

 

Duur: 60 minuten.

 

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam.

Zij reageren op kleuren, want kleuren zijn in feite energietrillingen. Edelstenen worden vanwege hun heldere kleuren gebruikt om ze in balans te brengen en te houden.

 

 

 

Iedere Chakra heeft zijn eigen kleur, symboliek, gedachte, emotie en bijbehorende edelsteen. Door de stenen op de juiste te plekken te plaatsen en de chakraplaatsen te masseren biedt deze massage balans, openheid en ruimte. 

Elke chakra wordt op zachte manier gemasseerd door kleine cirkelende bewegingen.

 

 

 

We beginnen met het eerste chakra op de rugzijde. Deze bevindt zich helemaal onderaan de rug, op de stuit. Aan de massageolie wordt een etherische olie toegevoegd. De specifieke trilling van de etherisch olie, stemt overeen met deze van het eerste chakra. Het licht in de kamer wordt gedimd, en de kamer kleurt zich nu helemaal rood, de kleur van chakra 1. Met op de achtergrond de specifieke klanken die horen bij deze chakra.Terwijl je geniet van deze geur/klank/licht ervaring, wordt gedurende een vijftal minuten de stuit gemasseerd.

Langzaam gaan we over naar het tweede chakra. Deze bevindt zich op het heiligbeen. Het licht in de kamer kleurt nu oranje, de klanken passen zich aan. Het heiligbeen wordt vervolgens gemasseerd, ditmaal met een 2 de soort massageolie, specifiek voor chakra 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo gaan we verder tot het 7de chakra. De kleur in de kamer, de klanken op de achtergrond en de geur aan uw neus, veranderen steeds in functie van de behandelde chakra.

Copyright @ All Rights Reserved

btw: BE0651.723.895