Spirit Massage

Life Coaching- Hooggevoeligheid- Relaxatie - Massage-Healing

Extra Tools:

 

Nieuwe extra tools voor je massage:

 

* Lichttherapie: infraroodlamp tijdens je massage!

Wil jij je massage extra verrijken? Dat kan dit met een infraroodlamp!

Deze heeft zoveel voordelen voor mensen met chronische rugpijn, spierpijn, artrose, fibromyalgie,..

Geniet tijdens je massage van deze heerlijk helende warmte!

Mijn therapeutische lamp is voldoende groot om je hele rug te behandelen tijdens een heerlijke massage!

 

 

 

Wat zijn de voordelen van infraroodtherapie?

 

De infraroodstralen van het lange type hebben een lichaamseigen golflengte. Dat maakt dat we met deze lange golfstralers op een natuurlijke wijze ons lichaam ondersteunen. Ons lichaam ervaart een sessie van een half uur infrarood als een half uur joggen: onze spieren warmen geleidelijk op, ons hart klopt sneller, ons bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten.

 

Spieren & gewrichtsaandoeningen:

Infrarood warmt onze spieren geleidelijk op, zoals bij matig intensief sporten. De elasticiteit van de spieren verhoogt, waardoor de spanning vermindert. Die spanning is (vooral bij heel wat reumatische aandoeningen) de oorzaak van pijn.

 

Bovendien zorgt de betere bloedcirculatie voor aanvoer van meer zuurstofrijk bloed. Spieren hebben nood aan zuurstof om te functioneren. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen. Als behandeling tegen pijnlijke spieren en gewrichten: de straling bevordert de bloedsomloop en verhoogt de zuurstofopname. Spierpijn, rugklachten, reuma en artritis worden doeltreffend bestreden.

 

 

Huid:

Ook onze huid heeft veel baat bij een sessie infrarood. In de eerste plaats zorgt de vergrote aanvoer van zuurstofrijk bloed voor de snellere aanmaak van nieuwe huidcellen. Tegelijk neemt dat bloed de afvalstoffen mee en zorgt het zweten ervoor dat we afvalstoffen uitdrijven en dode huidcellen afstoten. Deze combinatie maakt dat onze huid er na een sessie van een half uur veel gezonder en stralender uitziet.

 

Voor wie een gezonde huid heeft, is zo'n schoonmaakbeurt een fijne extra. Voor mensen die last hebben van eczeem of brandwonden kan infrarood echt het verschil maken. Net zoals bij de reumatische aandoeningen zal infrarood de oorzaak niet wegnemen, maar wel het genezingsproces ondersteunen en littekenweefsel verminderen.

 

Hart:

Hoewel u er niet veel van voelt, moet ons hart tijdens een infraroodsessie hard werken. Het rondpompen van het bloed en het afkoelen van ons lichaam door zweten, vragen van het hart een behoorlijke inspanning. Dat maakt ook dat we zonder enige beweging aan onze conditie werken. Wie regelmatig sport, zal hier uiteraard geen effect van merken. Maar mensen die al jarenlang een passief leven leiden, merken wel dat hun conditie stap voor stap verbetert. En dat verlaagt de drempel om actief te beginnen sporten. Met infrarood doet u aan passieve conditietraining tot uw lichaam klaar is om te beginnen sporten.

 

Detoxen:

Ons lichaam houdt heel wat afvalstoffen vast en zeker in perioden van stress kunnen die zich opstapelen. Voelt u zich na een drukke periode vaak vermoeid, niet echt fit of zelfs teneergeslagen, dan kan het helpen om uw lichaam eens stevig te ontgiften. En dat hoeft echt niet met een zwaar dieet op sappen. Gewoon lekker ontspannen en flink zweten volstaat om al heel wat afvalstoffen af te drijven. Met infrarood kunt u op korte tijd veel realiseren. Een kuur van drie sessies volstaat om zelfs na een lange of zeer hevige stressperiode weer helemaal fit te zijn en er stralend uit te zien.

 

Stress:

Spanning in de geest leidt tot spanningen in het lichaam. Spanningen in het lichaam veroorzaken pijn, belemmeren ons in onze bewegingsvrijheid, maken ons moe en veroorzaken daardoor bijkomende spanningen in de geest. Een spiraal die ronduit nefast is voor ons geestelijk en lichamelijk welzijn. Infrarood pakt de spanning in het lichaam aan, waardoor u de spiraal al doorbreekt. Wij kozen echter ook bewust voor een omgeving waarin u ook geestelijk tot rust komt. De rust die uitstraalt van het hout, de aangenaam warme omgeving, een sterrenhemel met roterende kleuren en een zacht rustgevend muziekje helpen u om een half uur lang volledig tot rust te komen. Maak even tijd voor uzelf!

 

 

 

 

Concreet:

 

• het maakt de spieren soepeler

• het bevordert de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam

• geeft ontspanning

• stimuleert de vetverbranding

• bevordert het immuunsysteem

• zorgt voor soepele gewrichten

• ondersteunt het herstel van de lichaamscellen

• het kan een goede nierfunctie bevorderen

• verbetert de huid

• het bevordert een goede nachtrust

 

 

 

* Voetbad: geniet voor of na je massage van een heerlijk ontspannende voetbad met essentiële oliën gedurdende 20 minuten. Dit kan samen met infraroodtherapie!

 

Benieuwd naar de prijzen van deze tools? Kijk naar de prijslijst!

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

btw: BE0651.723.895