Spirit Massage

Life Coaching- Hooggevoeligheid- Relaxatie - Massage-Healing

Hoofd-, nek- en Oormassage met oorkaarsen:

 

Zeer ontspannend, maakt je hoofd leeg!

 

Duur 30/40 minuten.

 

Kan ook in combinatie met een andere massage of bijvoorbeeld de oorkaarsen in combinatie met een rugmassage.

of oorkaarsen in combinatie met gezichtsmassage met penselen, gezichtsmassage met cermaic wonder of edelstenen.

 

De kracht van het vuur heeft de mensheid al sinds de oertijd geboeid. Met de beheersing van dit element beschikt de mens over warmte en licht. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling. Sedert eeuwen zijn zij dan ook als natuurmiddelen in verschillende culturen bekend.

 

Als een knisperend haardvuur worden de acupunctuurpunten in uw oren behandeld. Mensen die veelvuldig last hebben van verkoudheid, voorhoofdsholte-ontsteking en oorklachten, zijn gebaat bij deze ontspannende vorm van massage aan het hoofd.

Zo gaat het in zijn werk: Een holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken, waardoor er warmte in de gehoorgang komt. Die warmte activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De bijenwas waarin de kaars gedrenkt is, werkt daarbij verzachtend op het gehele oorgebied. Bovendien activeert het gebruik van oor-kaarsen de vele acupunctuurpunten die in de gehoorgang liggen en normaal onbereikbaar zijn. Om een evenwichtig resultaat te krijgen worden altijd beide oren behandeld. Tijdens de behandeling voelt u meteen de aangenaam ontspannende werking van de vrijkomende warmte. Het zacht knisperende geluid geeft u bovendien een zeer rustgevend gevoel.

 

Oorkaarsen verbeteren de doorbloeding, de ontgiftende werking van de lymfevaten, de energiedoorstroming en activeert het afweersysteem. De kruiden zorgen voor een lokaal activerend, revitaliserende en ontspannende werking. bovendien zuiveren de oorkaarsen je oren!

 

Zeer aan te bevelen bij klachten met: hoofd, oor, neus, bijholten, keel, stress en slaapproblemen en goed te combineren met de overige massages.

Copyright @ All Rights Reserved

btw: BE0651.723.895