Spirit Massage

Life Coaching- Hooggevoeligheid- Relaxatie - Massage-Healing

Therapeutische massage:

 

Een massage gemaakt op maat! Samen gaan we op zoek naar welke essentiële oliën jij nood aan hebt! Heb je last van stress? Of heb je liever een energetische massage? Heb je pijn aan je nek of schouders? Dan is deze massage iets voor jou!

 

 

Duur: 30, 60 of 90 minuten.

Waar? Rug of hele lichaam.

 

 

Ik bied jullie geen klassieke massages aan maar massages gemaakt op maat! Samen gaan we opzoek welke naar essentiële oliën die jou kunnen helpen.

Elke massage is uniek en persoonlijk en wordt aangepast aan je eigen noden.

 

 

Zo bied ik verschillende massages aan die elk persoonlijk worden bestudeerd en uitgeoefend. Gelieve hiervoor een seintje op voorhand te geven.

 

De klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn en kan zowel fysiek (spierpijn, bewegingsbeperking…), psychisch, als psychosomatisch (lichamelijke klachten ten gevolge van een psychisch probleem) zijn. Dit wil zeggen dat wij zo goed als elke klacht, hoe uiteenlopend ook, analyseren en proberen te behandelen door middel van massage.

 

 

Het is de bedoeling om door de behandeling je lichaam te ontspannen, je lichaam (terug) te ervaren, te leren ontspannen door aanraking, … Van zodra we er in slagen het lichaam te ontspannen kunnen we ook de geestelijke ontspanning stimuleren, de negatieve spanning doen wegvloeien en de positieve energie ten volle naar binnen laten stromen. Door de bewegingen van de therapeut word je (opnieuw) stilaan bewust van elk plekje op je lichaam, elke prikkeling op je lichaam, je voelt je steeds lichter worden. Je geest kan zich volledig open stellen en de emoties laten wegvloeien.

 

Het verschil tussen een relaxatie massage en een therapeutische massage?

Waarom Young Living essentiële oliën?

 

Er zijn tegenwoordig veel merken te koop overal... Mijn aandacht ging naar Young Living... hun oliën zijn echt puur en helpen je met je gezondheid!

Tijdens een relaxatie massage gebruik ik de oliën om je zo goed mogelijk te ontspannen: zowel fysiek als psychisch... stress weg!

Tijdens een therapeutische massage ga ik een stapje verder! Ik gebruik de oliën waar jij nood aan hebt om het moment zelf! Heb je bijvoorbeeld last van je rug? Of van je nek? Hier heb ik goede oliën voor... Heb je eerder spierpijn in je benen?

Of heb je last van een depressie of slapeloosheid?

Voor elk probleem, help ik jou met een olie!!! Verschillende oliën kunnen ingezet worden om je tijdens en na de massage verder te helpen!

 

De Young Living etherische oliën zijn therapeutische oliën gewonnen uit zuivere,hoogwaardige kwaliteitsplanten.Vrij van chemicaliën,pesticiden en zware metalen.

Parfumoliën daarentegen worden chemisch samengesteld en zijn bedoeld om een geur na te bootsen.Parfumolie is goedkoper ,maar is ook minder sterk.

De meeste oliën in de handel zijn sterk verdund (1/10) en verliezen daardoor hun therapeutische werking.Door regelmatig essentiële oliën te gebruiken ondersteunen wij ons immuunstelsel en behouden wij een optimale gezondheid.

YL Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutisch zuivere essentiële oliën.YL Essentiële Oliën staan garant voor:

Biologisch geteeld

Zuivere destillatie: zonder synthetische chemicaliën

Geen bestandsdelen verwijderd

Geen synthetische toevoegingen

Overtreft alle internationale standaarden

Gemakkelijk in gebruik

puur natuur!!!!!!

Copyright @ All Rights Reserved

btw: BE0651.723.895